Juryn för Servicemarknaden på Auto Awards Sverige

Hela den representativa juryn för servicemarknaden på Auto Awards Sverige 2022 kan ses här på sidan med text och bild vilka publiceras innan de nominerade publiceras. Vi har fortfarande bild och text från tidigare jurymedlemmar på hemsidan tills vi vet om det är samma personer som ska vara med i juryn för Auto Awards 2022.

Bedömningen sker i form av en sluten omröstning där varje jurymedlem ur sin egen synvinkel har gett varje förslag poäng från 0–5. Det har gjorts utifrån de bedömningskriterier som anges i varje kategori.

I varje kategori har jurymedlemmarna valt 3–5 nominerade vardera bland förslagen. Därefter skickar varje jurymedlem sina röster till det  auktoriserade revisionsbolaget som valts till 2022 års revisionsbolag.

Auto Awards publicerar namnen på jurymedlemarna under denne flik för Auto Awards Sverige:

Jury_Sean

Sean Fitzgerald Coard
Jury Ordförande Auto Awards
.

Sean Fitzgerald Coard är grundaren av event- och marknadsföringsbyrån Goodwill Media som idag är en del av det svenska aktiebolag Nordic Conzept AB. Sean bor och jobbar idag i Sverige och har en bred erfarenhet av kreativa och erfarenhetsbaserade evenemang och marknadsföringskampanjer. Han är grundare och organisatör av Auto Awards i Sverige och i Danmark. Dessutom hanterar han
Business-to-Business tidningen AutoNews Business i Danmark och Sverige.


Carl-Erik Stjernvall
Jury
Teknisk expert, hållbarhetsansvarig, M Sverige

Carl-Erik Stjernvall jobbar som Teknisk expert och hållbarhetsansvarig på M Sverige som har ca. 90.000 medlemmar och är Sveriges största konsumentorganisation för bilister och andra trafikanter.


Patrik Resmalm
Jury
Ordförande FVU, Fordonsverkstadsutrustarna

Patrik Resmalm är ordförande i FVU, en branschförening bestående av tillverkare, importörer och leverantörer av verkstadsutrustning. Vid sidan av sitt uppdrag för FVU, arbetar Patrik som produktchef på KG Knutsson AB, med ansvar för verktyg och startbatterier. Har tidigare arbetat länge inom Bosch koncernen, senast inom Automotive Aftermarket med ansvar för diagnos och utrustning för bilverkstäder.

 
Johanna Linder

Jury
Branschutvecklare – Kompetensförsörjning, Transportföretagen

På Transportföretagen leder jag flera olika projekt med inriktning mot kompetensförsörjning så som rekryteringsrapporten Tempen på motorbranschen, Framfart ett jämställdhetsarbete, Yrkesspråk i transportnäringen, yrkestävlingar m fl. Har en lång och bred erfarenhet från motorbranschen och resebranschen ofta kopplat till utbildning av branschens personal.
Transportföretagen har över 9000 medlemsföretag som i sin tur har över 200 000 anställda.

 

 
Michael Bergvall
Jury
Marknads & Försäljningschef, SFVF

Försäljnings & Marknadschef på SFVF - Sveriges Fordonsverkstäders Förening.
Ansvarar även för däcksektionen och driver Bilverkstadspodden. Har 27 år i fordonsbranschen och haft många olika uppgifter mestadels inom försäljning och marknadsföring. Har tidigare bland annat jobbat som affärsutvecklare på MECA, Regionare på Castrol, försäljningschef på Würth och suttit som VD på Svenska Fälg. Trivs oerhört bra i fordonsbranschen. 

 
Fredrik Bjerngren
Jury
Marknads & Kommunikationschef, AD Sverige AB

Fredrik Bjerngren är marknads och kommunikationschef på AD Butik & Bilverkstad och är nu inne på sitt tredje år i kedjan. Fredrik jobbade tidigare som marknadschef i mediahuset Albinsson & Sjöberg med tidningarna Bilsport, Nostalgia, Trailer för att nämna några titlar men också de stora bil & lastbilsmässorna Bilsport Performance & Custom Motor Show, Elmia Lastbil och Oslo Motor Show samt ägare till Mantorp Park. Men har också tidigare haft tjänster som marknads och försäljningschef inom it/konsult branschen. Fredrik brinner för motorsport och det märks i kedjans satsning inom motorsporten med huvudsponsorskap för Rally-SM, huvudsponsor till Team Micke Kågered Racing som tävlar i Porsche Carrera Cup Scandinavia samt förare på landslagsnivå. I sin tidigare karriär var Fredrik yrkesofficer med 17 år i tjänst innan han muckade från Försvarsmakten.

 


Tommy Letzén

jury
Vd, MRF

35 års erfarenhet i bilbranschen och mer en 25 år i ledande befattningar inom fabrik, hos generalagent och i Åf-ledet. Före MRF i koncernledningen inom VW Group.


Jan Olvenmo

Jury
Ansvarig lack, plast, skador, MRF

Närmare 20 års erfarenhet från verkstadsgolvet och ledande befattningar inom lack- och skade-reparationer.
Vart 14 år inom försäkringsbranschen med inriktning på skadereparationer. Sitter även i Allmänna reklamationsnämnden


Joachim Due-Boje
Jury
Servicemarknadsansvarig, MRF

Bilmekaniker i botten med egen verkstad i 30 år, brinner för rättviskundvård.
Van talare, tillhörde Talar-forum i många år. Sitter även i Allmänna reklamationsnämnden.


Bo Ericsson

jury
VD SFVF

Startade upp SFVF för 10 år sedan. Innan dess många år inom bland annat Bilia
Även ledamot i försäkringsnämnden i över 18 år samt Ledamot i ARN 18 år.
Innan dess många år inom bland annat Bilia.


Johnny Bräster

jury
Ordförande SFVF

Lång bakgrund inom såväl eftermarknad som leverantörsindustrin bland annat som senior vice president på Öhlins Racing.
Har över 30 år i branschen varav 20 av dessa arbetat inom flera affärsområden hos KG Knutsson


Kennet Andersson
Jury
VD och ägara till BA Fordunslyftar AB

Jag har varit i branschen sedan 1996 och Fordonslyftar är specialiserade på verkstadsutrustning till tunga fordonsverkstäder.

 


Patrik Löhmus

jury
Divisionschef Fordon, Würth Svenska AB

Som Divisionschef på Würth ansvara jag för försäljnings organisationen och våra satsningar inom fordonsmarknaden. Startade på Würth 2005 som Regionchef i Skåne och har sedan dess älskat branschen, att det alltid händer saker och ingen dag är den andra lik. Gillar effektiva processer och att skapa nya intäktsmöjligheter för vår bransch.

Tidigare har jag haft tjänster som säljare, affärsområdeschef, Key Account Manager och ledare inom olika branscher, har stort intresse för allt som rör bilar, racing och trackdays som upptar en stor del av min fritid.